נעמי יופר ויינשטוק – מאמנת פיזית ונפשית

נכתב על ידי חיים עמית

פסיכולוג חינוכי, מטפל משפחתי מוסמך ויועץ ארגוני.

פרגון חודש ספטמבר 2014 לנעמי יופר ויינשטוק, מאמנת פיזית ונפשית, שותפה ומאמנת בחברת "NRspirit, אימוני הצלחה", קרובת משפחה אהובה. מגשימת מטרות, אמא אמיצה ללוחם במבצע "צוק איתן".

תמונת מרתוןנעמי יופר ויינשטוק, מאמנת פיזית ונפשית, MA בחינוך, Bed בחינוך גופני, ניהלה במשך חמש שנים את קמפוס "שיאים", המרכז להסמכות בספורט באוניברסיטת תל אביב. יועצת ארגונית, מאמנת טריאתלון וריצה, מרתוניסטית ואולטרה-מרתוניסטית, טריאתלטית, מתחרה בתחרויות איש ברזל ומשתתפת במרוץ Trans Alp Run.

לפני כשנה הקימה נעמי עם שותף, את חברת "NRspirit אימוני הצלחה", במסגרתה עוסקת באימון קבוצות ריצה, אימונים אישיים, סדנאות הצלחה והרצאות. המיקוד בכל פעילויות החברה הוא בהנחלת ערכים ספורטיביים והקבלתם לחיים, וליווי עד להצלחה המבוקשת NOMIRONI@NRSPIRIT.CO.IL).

אחת הפעילויות המרגשות והמלמדות ביותר בחברה היא הדרכה, ליווי ואימון של קבוצת ילדים בעלי צרכים ייחודיים, שממנה אפשר ללמוד ולהקיש על כלל האוכלוסייה.

נעמי יופר ויינשטוק היא עבורי קודם כל קרובת משפחה אהובה, שחיינו הצטלבו ברגעים רבים של אושר וכאב, שמחה ועצב, התחדשות ואובדן. בשנים האחרונות אני עוקב בהתפעלות ובהערכה גדולים אחר השינויים המשמעותיים שהיא עושה בחייה, הן המקצועיים והן האישיים. עבור אנשים רבים, מטרות רבות ומשמעותיות שהם מציבים לעצמם עוברות עם השנים למגירת הפנטזיות; הם מוותרים עליהן, ועל עצמם. נעמי הייתה מורה במשך 20 שנים, עד שהחליטה שהגיע הזמן להתקדם, ועשתה זאת בכל מובן אפשרי: בחתירה, בדיווש, בריצה, בקריירה וגם בחיים האישיים. נעמי היא דוגמה חיה ורבת השראה להגשמת מטרות אישיות ומקצועיות בחיים, של אנשים בכלל ושל נשים בפרט.

נעמי יופר ויינשטוק היא גם אמא לשלושה בנים (23, 20, 15), שבתקופה האחרונה, במהלך מבצע "צוק איתן", חוותה שעות רבות של מתח וחרדה. בנה האמצעי, המשרת ביחידה מובחרת בחטיבת גולני, נלחם בעזה ואף נפצע קל במהלך הקרבות. גם כאן עקבתי בדאגה ובהשתהות אחר ההתמודדות האמיצה, העניינית, האופטימית, המחזקת לכל אורך הדרך של נעמי.

אני מקדיש פרגון זה גם לכל שאר האימהות האמיצות (וגם האבות שהם "אימהות"), שאמנם לא ישנות מדאגה בלילות אך ביום מוצאות כוחות, חרדות אך מעודדות.

אהבת? מוזמן לשתף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצים לקרוא עוד?

לקבלת טיפים ומידע בנושאי משפחה, חינוך, קהילה וארגונים השאירו פרטים:

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

האם להיות אותנטי זה להיות ספונטני?

אנו נוטים לבלבל בין אותנטיות וספונטניות. על אף שאנשים אותנטיים הם פעמים רבות גם ספונטניים, לא כל פעולה ספונטנית נובעת מכנות פנימית. במאמר מוסבר מדוע אותנטיות לא סותרת שיקול דעת, אלא להפך היא משתבחת בזכותו.

האישה והחיילים, או לקבל זה לתת.

מה נדרש כדי שלא נדחה בצורה מנומסת ואוטומטית את רצון הזולת להעניק לנו מַתַּת, ונדע לקבל באהבה ובלב שלם נתינה? אירוע שולי שנכחתי בו במכללת בן גוריון שבנגב עם אישה ושלושה חיילים הסב את תשומת ליבי לשאלה זאת. במאמר אני מציע שלושה גורמים, שלוש יכולות, שיכולים לעזור לנו לקבל ובכך לתת, לעצמנו ולזולתנו.

חרדים, מאשימים ומתפלגים

אנחנו רואים זאת בכל תחום בחיינו: מעגל קסם שלילי של חרדה, האשמת האחר, התפלגות, הגברת החרדה
וחוזר חלילה. האם אפשר לשנות את מעגל הקסם השלילי וכיצד?
במאמר מוצעים שני תנאים הכרחיים: רצון לשינוי ויכולת התבוננות פנימית.

עוד באתר מנהיגות בחיים:

דילוג לתוכן