פרגון החודש: שלי פורפר-רוזן – מטפלת, מדריכת הורים ויועצת זוגית ומינית

נכתב על ידי חיים עמית

פסיכולוג חינוכי, מטפל משפחתי מוסמך ויועץ ארגוני.

שלי פורפר-רוזן מטפלת MA, מדריכת הורים אדלריאנית ויועצת זוגית ומינית. "משהכרתי יותר את שלי למדתי שתכונות אלה מאפיינות אותה גם בשאר מישורי הפעולה שלה: אוהבת ליזום, פועלת בצורה יצירתית, רוצה ללמוד ולהשתפר בכל תחומי העשייה שלה, נהנית לשתף פעולה בלבביות, כנה עם עצמה ועם אחרים."

שלי פורפר-רוזן מטפלת MA, מדריכת הורים אדלריאנית ויועצת זוגית ומינית.

שלי

שלי מטפלת בקליניקה ברמת-השרון. מנהלת את תחום הורות צעירה במרכז הצעירים של עירית כפר סבא. מנהלת את קבוצת השינה הגדולה בפייסבוק 'המדריך לשינה מתוקה', שם היא מייעצת ללמעלה מ-5,000 הורים כיצד ללמד את ילדיהם להירדם ללא עזרה. כל זאת, ללא עלות, מתוך אג'נדה חברתית שהיא מאמינה בה שעל ייעוץ שינה לא צריך לשלם. שלי גם שותפה בחברת family time, המייצרת משחקים חינוכים לילדים והורים בליווי הדרכת הורים. לפרטים נוספים וליצירת קשר עם שלי:

054-4909199, prshelly@gmail.com.

היכרותי עם שלי קצרה אך מרשימה. בתחילת 2014 פניתי לשלי, שלא הכרתי עדיין, והצעתי לה, כמנהלת תחום הורות צעירה בכפר סבא, לקיים בכפר סבא את קורס האינטרנט שלי להדרכת הורים לילדים בגיל הרך. שלי התלהבה מיד ונרתמה "להרים" את הפרויקט: במהירות, בנחישות, בשיתוף פעולה וביחסי אמון מלאים. זה לא היה ברור ומובן מאליו, שכן מדובר ברעיון חדשני, לא מוכח עדיין, שדורש חשיבה לא שגרתית, במיוחד במסגרות עירוניות. התלהבותה של שלי והתגייסותה המהירה והמלאה לכינון הקורס המשותף ולפרסומו היו לי חשובים מאוד, ועודדו את רוחי. משהכרתי יותר את שלי למדתי שתכונות אלה מאפיינות אותה גם בשאר מישורי הפעולה שלה: אוהבת ליזום, פועלת בצורה יצירתית, רוצה ללמוד ולהשתפר בכל תחומי העשייה שלה, נהנית לשתף פעולה בלבביות, כנה עם עצמה ועם אחרים. תרומתה של שלי לשיפור הורותם של הורים נכבדה, ואף מבטיחה.

אני מאחל לשלי הצלחה רבה בכל מעשיה, ובטוח שרבים ישמחו ליהנות מיוזמותיה ומהדרכותיה.

 

אהבת? מוזמן לשתף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצים לקרוא עוד?

לקבלת טיפים ומידע בנושאי משפחה, חינוך, קהילה וארגונים השאירו פרטים:

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

האם להיות אותנטי זה להיות ספונטני?

אנו נוטים לבלבל בין אותנטיות וספונטניות. על אף שאנשים אותנטיים הם פעמים רבות גם ספונטניים, לא כל פעולה ספונטנית נובעת מכנות פנימית. במאמר מוסבר מדוע אותנטיות לא סותרת שיקול דעת, אלא להפך היא משתבחת בזכותו.

האישה והחיילים, או לקבל זה לתת.

מה נדרש כדי שלא נדחה בצורה מנומסת ואוטומטית את רצון הזולת להעניק לנו מַתַּת, ונדע לקבל באהבה ובלב שלם נתינה? אירוע שולי שנכחתי בו במכללת בן גוריון שבנגב עם אישה ושלושה חיילים הסב את תשומת ליבי לשאלה זאת. במאמר אני מציע שלושה גורמים, שלוש יכולות, שיכולים לעזור לנו לקבל ובכך לתת, לעצמנו ולזולתנו.

חרדים, מאשימים ומתפלגים

אנחנו רואים זאת בכל תחום בחיינו: מעגל קסם שלילי של חרדה, האשמת האחר, התפלגות, הגברת החרדה
וחוזר חלילה. האם אפשר לשנות את מעגל הקסם השלילי וכיצד?
במאמר מוצעים שני תנאים הכרחיים: רצון לשינוי ויכולת התבוננות פנימית.

עוד באתר מנהיגות בחיים:

דילוג לתוכן