מורים נדרשים כיום, יותר מאי פעם, לפעול בצורה יצירתית וחדשנית כדי להיות משמעותיים לתלמידיהם. ואולם הדרך לכך היא לא על ידי אימוץ תוכניות לימודים חדשניות מובנות, וגם לא על ידי יישום רעיונות יצירתיים מיובאים, מה שמוביל פעמים רבות להוראה מיכאנית ואפורה, אלא על ידי פיתוח חלום חינוכי אישי או צוותי ויישומו המוצלח.
בהרצאה מרתקת ורבת השראה ישתף חיים עמית את מה שלמד מניסיונו האישי והמקצועי: המפתח להגשמת חלומות בתחומי חיים רבים, ובמיוחד בחינוך, הוא השילוב בין מחויבות אישית גבוהה למטרה ראויה לבין שליטה מעולה בטכניקה מתאימה. לאחר פתיחה על משמעות החלום האישי בחיים, יובהר הרעיון המרכזי של השילוב המנצח בחינוך. יינתנו טיפים ליישום השילוב המנצח בחינוך, תוך שימוש בדוגמאות אישיות ומקצועיות, ובהסתמך על ידע רב בתחומי הפסיכולוגיה השונים.
אורך ההרצאה כ-45 דקות עד 90 דקות, בהתאם לצרכים ולאפשרויות. ההרצאה מלווה במצגת עשירה ובסרטונים קצרים להמחשה (נא להכין מקרן, מסך וחיבור רמקול למחשב נייד). ההרצאה אינה מוגבלת מבחינת מספר המשתתפים. תינתן אפשרות לשאלות, הן במהלך ההרצאה והן בעקבותיה (בפורום חינמי באתר "עמית בעין החורש").