שימוש בקסמים להמחשת נושאים פסיכולוגים בטיפול, יעוץ והדרכה

נכתב על ידי חיים עמית

פסיכולוג חינוכי, מטפל משפחתי מוסמך ויועץ ארגוני.

הפרק השני בסדרת השיחות: "קוסם ופסיכולוג משוחחים על העצמת אנשים באמצעות קסמים". בפרק זה מתארים חיים עמית, פסיכולוג, ואוֹרי אשכנזי, קוסם, כיצד אפשר להשתמש בקסמים כדי להמחיש נושאים פסיכולוגים חשובים בטיפול, יעוץ והדרכה. הנושאים המדוברים בפרק זה הם חיבור רגשי, פרידה רגשית ואמפתיה. הם מומחשים על ידי אורי וחיים בעזרת קסמים פשוטים ומפתיעים. אורך השיחה בזום 09.35 דקות.

הפרק השני בסדרת השיחות: "קוסם ופסיכולוג משוחחים על העצמת אנשים באמצעות קסמים". בשיחות אלה, המתנהלות בזום, דנים הפסיכולוג חיים עמית והקוסם אוֹרי אשכנזי בדרכים מגוונות להעצמת אנשים באמצעות קסמים.

בפרק שני זה, "שימוש בקסמים להמחשת נושאים פסיכולוגים בטיפול, יעוץ והדרכה", מתארים חיים עמית ואוֹרי אשכנזי כיצד אפשר להשתמש בקסמים כדי להמחיש נושאים פסיכולוגים חשובים בטיפול, יעוץ והדרכה. הנושאים המדוברים בפרק זה הם חיבור רגשי, פרידה רגשית ואמפתיה. הם מומחשים על ידי אורי וחיים בעזרת קסמים פשוטים ומפתיעים.

אורך השיחה בזום 09.35 דקות.

לתיאור הרצאה חוויתית משותפת של אורי וחיים בנושא זה לחצו כאן.

לשיחה הראשונה בסדרה זו לחצו כאן.

 

אהבת? מוזמן לשתף

תבנית לציטוט ביבליוגרפי (APA):

עמית, ח. (2023). שימוש בקסמים להמחשת נושאים פסיכולוגים בטיפול, יעוץ והדרכה. מנהיגות בחיים. 

אוחזר: https://amithaim.com/2023/07/18/shimoosh-beksamim/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצים לקרוא עוד?

לקבלת טיפים ומידע בנושאי משפחה, חינוך, קהילה וארגונים השאירו פרטים:

מאמרים נוספים שיכולים לעניין אותך:

חיזוק ביטחון עצמי של ילדים באמצעות לימוד קסמים

הפרק השלישי בסדרת השיחות: "קוסם ופסיכולוג משוחחים על העצמת אנשים באמצעות קסמים". בפרק זה, "חיזוק ביטחון עצמי של ילדים באמצעות לימוד קסמים", מתארים חיים עמית ואוֹרי אשכנזי שיטה מעשית שפיתחו לחיזוק ביטחון עצמי של ילדים באמצעות קסמים פשוטים. אורך השיחה בזום 9.57 דקות.

נגד ה"נגד" ובעד ה"בעד"

לאחרונה נשמעים קולות הקוראים לשנות את מרכז הכובד של המחאה נגד הרפורמה המשפטית, מ"מה לא" ל"מה כן". מדוע אסור להשתמש ב"כלים כבדים" בעת הזאת, ומה צריך לעשות על סמך ההנחה שנידונו לחיות כאן ביחד?

מקוסמות ומפסיכולוגיה להעצמת אנשים באמצעות קסמים – שיחה (בזום) בין קוסם לפסיכולוג

הפרק הראשון בסדרת השיחות: "קוסם ופסיכולוג משוחחים על העצמת אנשים באמצעות קסמים". בפרק זה, "מקוסמות ומפסיכולוגיה להעצמת אנשים באמצעות קסמים", מתארים חיים עמית ואוֹרי אשכנזי את הדרך שעשו: חיים מפסיכולוגיה לקסמים, ואוֹרי מקסמים לפסיכולוגיה. וגם מה זה העצמת אנשים באמצעות קסמים. אורך השיחה בזום 09.45 דקות.

עוד באתר מנהיגות בחיים:

דילוג לתוכן