- This topic has 4 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני חודש 1, שבוע 1 by .
-
דיון
-
אריאל בן 2.2 מאז ומתמיד לא היה מוצלח בשינה.
החמרה רצינית החלה בגיל שנה ו-3 חודשים. גמלתי בבת אחת מבקבוקים והתחיל עם הקשתות של הגוף וצרחות מתוך שינה. בהתחלה חשבו תולעים, שיניים היינו גם במעבדת שינה אבל לא נמצאה בעיה. במהלך חודש פברואר מרץ כאשר הייתה מלחמה והשינה עברה להיות איתי במיטה אריאל התחיל לשחק לי בשיער ובניסיונות לתלוש אותו בכל הזדמנות כשהוא עייף ומאז זה לא פסק. בימים אלו אני עם כובע רחצה על השיער כשאני לידו במיטה. הוא ממש אובססיבי למשחק עם השיער שלי. הוא לא מראה סימני עייפות במהלך היום. הוא מאוד פעיל מטפס רץ קופץ אבל לעיתים קרובות גם אלים. הוא מרביץ לא מעט לי לאבא שלו ולאח שלו הגדול בן 3.10. הוא יכול לתפוס לי חזק בשיער ולמשוך במהלך היום ולהינעל גם עם הרגליים עליו. המשפט לא מושכים בשיער של אמא והתרחקות פשוט לא עובד. אנחנו חודשים בזה. הוא גם נושך או ממש מכה אותנו עם הידיים. וכשהוא רוצה משהו ולא מקבל הוא נכנס לצרחות והתפרעות. אנחנו לא מוותרים לו. הוא ילד טוב ומתוק אבל הרגעים האלו מקשים על כולנו. בלילות האחרונים אגב הוא התחיל לקום מסיוטים כאילו הוא רב בחלום שמישהו חוטף לו משהו… מרגיש שרוב היום אנחנו במלחמה איתו וגם בלילה בהרדמה ובהתעוררויות במהלך הלילה מבקש רק את אמא מסרב קשות לאבא וגם בזה אנחנו משתדלים לא לוותר אבל זה קשה. ( לרוב מוותרים מעייפות ואני זו שניגשת ונשארת צמוד אליו עד לבוקר). זה משהו שתואם גיל? יש מה לעשות? אנחנו צריכים לבצע התערבות נוספת של גורם מקצועי? לא עובר יום שאנחנו לא מעירים לו כמה פעמים לא להרביץ או עוברים מלחמה סביב ההתעסקות שלו עם השיער שלי.