- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני שנה 1, 3 חודשים by .
-
דיון
-
שלום חיים עמית,
נשואה אם לשלושה ילדים שניים אחרי השכלה תיכונית והשלישית בכיתה ג', הקטנה החלה במשחקים של נשיקות בגיל מאוד צעיר בסביבות גיל שלוש,(תמיד שמעתי מילדים של שכנים שהכריחה אחד מהם לתת לה נשיקה הילדים טענו בשפתיים והיא טענה בלחי) גם קרה פעם שכששיחקה עם ילדה בגילה היא ביקשה ממנה שתבדוק אותה בפות, שוחחתי איתה ואמרתי לה שאם נעים לה רק לה מותר לגעת בעצמה ולא לאף אחד אחר, לתומי חשבתי שהבינה את הנושא ומאז לא יצא לי לראות במה היא משחקת עם הילדים אולם אתמול כאשר הייתה לבד בבית ביקשה רשות להביא חברה הביתה ובעלי לצערי הרב הסכים לכך, כאשר חזרתי לבית וניכנסתי לחדר שלי קודם כל ראיתי שם את כלי הרופא שלה,הבנתי ששיחקו בחדר שלי למרות שמראש הודעתי לה שבחדר שלי לא משחקים עם חברות, אולם מה שהכי הדהים אותי על השידה היה כתוב בכתב ידה של החברה שלה "משחקי הסקס שלי" חשבתי שאני מדמיינת אולם לתדהמתי זה אכן היה נכון, כאשר היא חזרה מהחברה שלה, שאלתי אותה אם היא יודעת מה פירוש המילה סקס והיא טענה שלא בקיצור שוחחתי איתה והתברר לי שהיא נותת לילדים לבדוק אותה בפות, עם הסטטוסקופ, שאלתי אותה אם היא נותת להם לבדוק אותה יותר בפנים והיא טענה שלא ואז בהמשך אמרה שרק היא לוחצת עם הרגליים של הברביות בפנים ואחר כך הכחישה והחלה לבכות שהיא פוחדת מהתגובות שלי שבהמשך אני עלולה לצעוק עליה וכד', אמרתי לה שאין לה מה לחשוש, ושאני חוששת ודואגת לשלומה, שאם היא מרגישה נעים עם עצמה כשהיא נוגעת בעצמה זה בסדר, אולם היא עדיין צעירה מדי כדי לתת לאחרים לגעת בה, ויחד עם זאת אמרתי שילדים אחרים עלולים להכאיב לה אם זה בנים, ופשוט כבר לא ידעתי איך לשוחח איתה על כך מצד אחד אני לא רוצה לגרום לה לטראומות ופחדים, וחוסר נעימות עם עצמה ועם מיניותה לעתיד לבוא מצד שני אני ממש פוחדת מהעתיד לבוא, שאלתי היא כזאת אם כדאי לפנות לטיפול וייעוץ מקצועי ואם כן איך להתחיל את התהליך ואם לא איך להמשיך לשוחח איתה שהיא תבין לא בהפחדות אלא שתפנים בצורה ודרך חיובית את הנושא?
בברכה,
שרה