- This topic has 7 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 6 חודשים by .
-
דיון
-
שלום חיים. לבן זוגי בן גדול 40+מנשואין ראשונים שלו ובן צעיר משותף כיום חייל בן 20 . מאז שבננו נולד אין קשר ביניהם. עלי לציין שהבן הגדול רווק שחי בחצר במשק בבית. שלו .גדל כילד קטן עם אביו אחאי שאמו עזבה את הבית. חווה פרידות בחייו. רגשית מצב מאד מורכב. אין דיבור ושום תקשורת ביניהם גם כשלעיתים ולא הרבה כולנו יושבים על אותו שולחן בארוחה למשל. גם כשיושבים ונמצאים יחד הריחוק גדול מאד. אין דיבור. אין קשר עין. הבן הגדול בימי שישי לא מגיע חאכול עם שלושתנו. אני מכונה לו ארוחה חמה והוא מגיע לקחת ואוכל לבד ביחידת המגורים שלו ואנחנו אוכלים לבד. מצב זה בין שני אחים בוגרים שמתנהגים לא כאחים עם ריחוק וניכור מקשה עלי מאד. אני לא יודעת איך מביאים אותם לתקשר ביניהם ואיך לנסות אפילו לקרב ביניהם. אני מראש יודעת שאף אחד מהם לא יזום שיחה טו נסיון להתקרב. אני בספק שהוא יגיע לאכול איתנו בשישי בערב גם אם אפסיק להכין ולתת לו את הארוחה כמו שנהגתי עד היום. האבא לא יכול לעזור כי הוא בעצמו לא יזום שיחה עם שניהם או עם כל אחד מהם בנפרד. אנחנו הורים לא צעירים והמחשבה שהם גרים באותו מקום והניתוק כל כך גדול ועד מתי מצב כזה יכול להימשך. האם לישוב על דמות משמעותית עבור האח הגדול שיפתח בפניו את הנושא? קשה לי להאמין . גם עם הבן הצעיר לא יהיה פשוט לפתוח בפניו את המושא . אולי הוא רואה כמוני את התהום הגדולה שחוצצת ביניהם. איזה גורם יכול לעשות התערבות כדי לשבור את הקרח .תודה חיים