- This topic has 19 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 1 year, 5 months by .
-
דיון
-
שלום חיים יקר. קודם כל תרשה לי להביע את הערכתי אליך..אני ובעלי מכורים לספרים שלך ומשתדלים ליישם, למרות שלא תמיד בהצלחה..
אני מאד זקוקה להתעייצות דחופה ואודה לך לתשובה:
בני בן 4 גמול לגמרי החל מפסח..לפני שבוע בעלי נסע לארה"ב נסיעת עבודה ל10 ימים.במקביל הגננת (אותה הוא מאד אוהב) נעדרה מעבודה יותר משבוע מפאת מחלה. בהתחלה התחילו "פיספוסי צואה" קטנים..הוא הייה רץ לשירותים ומנסה לנגב לבד. אמרתי "לא נורא..הקקי ברח " ובזה נגמר העניין. ב3-4 ימים אחרונים הוא כבר עושה את צרכיו בכוונה (!) בתחתונים ודורש שינגבו לו, גם עושה את זה בגן וגם בבית. בשיחה איתי אמר לי שהוא רוצה להיות תינוק. הסברתי לו שלתינוק אין אפשרו לעשות את כל הדברים שהוא אוהב (מניתי המון דברים כאלה בפניו) ואמרתי לו שאם ימשיך לעשות צרכיו בתחתונים אתיחס אליו כמו לתינוק ואמנע ממנו את הדברים "של ילד גדול"..למחרת עשה בשירותים (כי איימתי שלא נכין עוגת יום הולדת ביחד אם יתנהג כמו תינוק), ואחרי שיום הולדת עבר, חזר לעשות בתחתונים..היום גם עשה את זה בגן..אנחנו אובדי עצות..ניסינו להגיד "לא נורא..ברח.." ניסינו לדבר אליו בהגיון..בבקשה עייץ לנו מה לעשות…אחיו הצעיר כבר בן שנה ו4 חודשים וה"טראומה" הגדולה שהוא חווה אחרי לידתו, הייה נראה שכבר נשכחה…בבקשה עזור לנו.
תודה מראש
אמא מודאגת